Ondersteuning bij gehoorvermindering

Hoortoestellen zijn in tal van uitvoering verkrijgbaar. Grofweg onderscheiden we ze in uitvoering van de plek waar ze gedragen worden. Dit is in het oor, ook wel IHO genaamd of achter het oor, ook wel AHO genaamd. Maar wat is nu het beste? Gaat u voor het cosmetisch aspect of kiest u voor bedieningsgemak of juist voor topprestaties? 


Wat kiest u? Laten we eens kijken naar wat praktische zaken. Als zichtbaarheid een grote rol speelt dan is AHO minder fraai en is een kleinere oplossing fraaier. Maar als de fijne motoriek het laat afweten of het gezichtvermogen minder is, dan is klein wellicht mooier maar veel minder goed te hanteren. 


Zwaardere gehoorverliezen vergen veel meer versterking en dat is niet altijd uit een klein apparaatje te persen. Hoortoestellen kun tegenwoordig zelfs in verbinding worden gebracht met apparaten uit ons dagelijks leven, denk aan telefoons, TV's, radio, tablet's, computers.


Deze ruime keus met soms beperkingen uit praktisch oogpunt, moeten nauwkeurig in kaart worden gebracht en is de sleutel tot succes. Daarom besteden we aan het voortracject veel aandacht en brengen samen met u alle wensen in kaart. Een voorbeeld die wellicht een aardige vergelijking geeft hoe een keus tot stand komt:


U gaat een auto aanschaffen. Voordat u de keus definitief maakt heeft u uw 'verlanglijstje' vergeleken met wat de auto die u tijdens de proefrit gereden heeft.


Topsnelheid, aantal zitplaatsen, rijcomfort, prijs. Alles moet op z'n plek vallen eer u de auto gaat aanschaffen. Op deze manier gaan we ook uw verlanglijst samenstellen om samen met u de juiste keus maken! Klik hier over hoe we te werk gaan

In het oor 

gedragen

Achter het oor gedragen