'Het plezier van horen moeten we genieten, omarmen én beschermen'

'Genieten'


Vooral van muziek


Een goede weergave van muziek is belangrijk om er goed van te kunnen genieten. Lage tonen lekken bij bluetooth 'oortjes' makkelijk weg door onvoldoende afsluiting van de gehoorgang. Het klinkt dan minder vol en laten we eerlijk zijn, de bas is vaak heerlijk om te horen.

(Niet te hard hard hé )

Soms zitten de oortjes vanwege de bouw van de oorschelp en de gehoorgang ook niet optimaal en lijken er  daardoor makkelijk uit vallen.


-Er is een oplossing-


We noemen het een sleeve. Een sleeve is een op maat van je gehoorgang gemaakt oorstukje die aan je bluetooth oortje kunt vastklikken.


Door de perfecte pasvorm is de geluidsweergave optimaal en doordat het stukje op de maat van je gehoorgang is gemaakt is het draagcomfort zeer comfortabel. Daardoor is tijdens bijvoorbeeld hardlopen de kans van uit het oor vallen tot een minimum gereduceerd. 


Wees wel verstandig en zet het volume niet te hoog waardoor je op lange termijn schade aan je gehoor krijgt.
va €89,-

Sleeves

Omdat AirPods relatief veel voorkomen heeft ons laboratorium daar vaste 3D scans van en zijn daardoor in productie goedkoper dan 'custom made' Dat neemt niet weg dat andere merken buiten de boot vallen. Laat ons weten welk merk en type je hebt en wij gaan de mogelijkheden voor je onderzoeken.

15% korting*

'Omarmen'


Het festival seizoen


Man o man wat hebben we door COVID19 er op zitten wachten dat we weer met duizenden mensen tegelijkertijd kunnen genieten van onze favoriete DJ's, bands en artiesten. 


En wat hebben onze oren daarvan genoten! Geen lawaai en geen beschadiging. 'Omarm' daarom je gehoor en bescherm ze tegen schade door té harde muziek.


Onze op maat gemaakte beschermers zijn voorzien van speciale muziekfilters die kwalitiet van muziek niet beïnvloeden. Je hoort hetzelfde maar dan minder luid!'Beschermen'


Motorrijden


Veel motorrijders weten al dat door motorrijden het windgeruis gehoorschade bij veelvudig toedoen zal plaatsvinden.


Wanneer je 100 Km/h rijdt dan heb je ruim 90db lawaai aan je oren. Mensen in de industrie die 85db lawaai dagelijks aan hun oren hebben worden verplicht gehoorbescherming te dragen. Wanneer je veel kilometers maakt is het dus zeer verstandig gehoorbescherming te dragen. De tijd van 'stoer dat heb ik niet nodig' is vergane glorie.15% korting*

Garanties

Pasvorm


Op al ons maatwerk zit pasvorm garantie. Dat wil zeggen. Kom je na een paar dagen dragen tot de conclusie dat het dragen pijnlijk is dan maken we een nieuwe set voor je.

Lekvrij


Gehoorbescherming wordt alleen meegegeven na een afdichtingscontrole test. Zo weten we zeker dat je beschermer ook écht beschemtHeb je vragen over bovenstaande items, dan horen we het graag.

 
 
 
 


*Actie geldig tot 1 april 2023