SlaapdopjesSlapen in stilte


Een goede nachtrust  is goed voor iedereen. Helaas wordt die nachtrust vaak verstoord door lawaai of vreemde geluiden. U weet er wellicht alles van.


De holle slaapdopjes zijn zo veel mogelijk uitgehold om beter op één oor te kunnen slapen. Deze slaapdopjes zijn gemaakt van siliconen materiaal en zijn te leveren in diverse kleuren. Let op. Wanneer u nog goedhorend bent en volledige stilte wilt, dan is dit helaas niet mogelijk. Geluid is trilling en zelfs bij een volledig afgesloten gehoorgang tot ons binnenoor doordringen. Test wat u minimale nog hoort door de twee vingers zo in de gehoorgang te plaatsen zodat er geen geluid meer naar binnen komt. Wat u nu nogt hoort is wat u ook waarneemt met slaapdoppen. Is dit voldoende gedempt, dan zijn deze doppen zeer geschikt voor u.


Beschrijving


Deze slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaapdopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap


Beschikbaar materiaal

 

Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen.


Toepassing


Ze zijn zeer geschikt om mee te slapen en dempen voldoende om rustig te kunnen slapen. Om extra rust te ervaren tijdens het studeren, of tijdens andere momenten waar rust gewenst is.
 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van slaapdoppen
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 
 

Deze uitzonderlijk prettige slaapdoppen kosten 119,95.