HoortoestellenHoortoestellen zijn in tal van uitvoering verkrijgbaar. Grofweg onderscheiden we ze in uitvoering van de plek waar ze gedragen worden. Dit is in het oor, ook wel IHO genaamd of achter het oor, ook wel AHO genaamd. Maar wat is nu het beste? Gaat u voor het cosmetisch aspect of kiest u voor bedieningsgemak of juist voor topprestaties? 


Wat kiest u? Laten we eens kijken naar wat praktische zaken. Als zichtbaarheid een grote rol speelt dan is AHO minder fraai en is een kleinere oplossing fraaier. Maar als de fijne motoriek het laat afweten of het gezichtvermogen minder is, dan is klein wellicht mooier maar veel minder goed te hanteren. 


Zwaardere gehoorverliezen vergen veel meer versterking en dat is niet altijd uit een klein apparaatje te persen. Hoortoestellen kun tegenwoordig zelfs in verbinding worden gebracht met apparaten uit ons dagelijks leven, denk aan telefoons, TV's, radio, tablet's, computers.


Deze ruime keus met soms beperkingen uit praktisch oogpunt, moeten nauwkeurig in kaart worden gebracht en is de sleutel tot succes. Daarom besteden we aan het voortracject veel aandacht en brengen samen met u alle wensen in kaart. Een voorbeeld die wellicht een aardige vergelijking geeft hoe een keus tot stand komt:


U gaat een auto aanschaffen. Voordat u de keus definitief maakt heeft u uw 'verlanglijstje' vergeleken met wat de auto die u tijdens de proefrit gereden heeft.


Topsnelheid, aantal zitplaatsen, rijcomfort, prijs. Alles moet op z'n plek vallen eer u de auto gaat aanschaffen. Op deze manier gaan we ook uw verlanglijst samenstellen

en samen met u de juiste keus maken! 


Lees hiervoor ons plan van aanpakAchter het oor gedragen

Dieper in gehoorgang gedragen

Voor in de gehoorgang gedragen

 
 
 
Graag wil ik een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.
Neem telefonisch contact met mij voor aanvullende informatie.
Ik wil een afspraak maken voor een hoortest en ben benieuwd naar de mogelijkheden.
 
 
 

Referenties

Paula

"Het delen van deze ervaring vind ik de moeite waard voor iedereen die hoorapparaten heeft. Misschien is bij u ook inmiddels de acceptatie en berusting aanwezig dat er kennelijk geen betere oplossing is dan de ooit, bij aanschaf, ingevoerde instellingen door een vriendelijke medewerker van..."

Lees verder

Jan

'Hallo hier, Jan Boogert,'

Vanaf jonge leeftijd slechthorend, jaren tobbend met aanbieders in het segment, Drie voor de prijs van twee en twee halen één betalen, enz. enz, kortom de hoorberg beklimmen met vallen en opstaan,

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht, service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren