Merkenaanbod

Door de jaren heen ontwikkeld iedere audicien een voorkeur voor een aantal hoortoestelmerken. Vaak is dit gebaseerd op de positieve resultaten die berijkt worden bij de verschillende merken en type hoortoestellen.


Waar wij bij ons hoge eisen aan stellen is service- en nazorg. Ook hier kijken we naar fabrikanten hoe die daar mee omgaan en zo hebben we een groep merken om ons heen verzameld waar wij 100% ons vertrouwen bij hebben net als dat u dat bij ons zult ervaren.


Oticon (Denemarken), Widex en Coselgi (ook Denemarken), Phonak (Zwitserland) en Unitron (Canada) zijn onze vijf hoofdmerken.

Al jaren kenmerken deze merken zich door hun specifieke klankkleur en filosofieën over hoe er met geluid omgegaan moet worden. Wat moet een hoortoestel bijvoorbeeld doen als er naast spraak ook rumoer aanwezig is en wat als er

plotseling een hard geluid komt?


Met deze merken in ons achterhoofd kunnen we voor onze slechthorenden een breedt aanbod voorschotelen.

Er is voor elk wat wils. Of het nu klein of juist groot, zichtbaar of juist minderzichtbaar, super zelfregelend of alleen voor huis, tuin- en keukengehoor, er zit altijd wat tussen.


Al onze merken zijn beschikbaar zowel binnen het vergoedingsprotocol als daarbuiten.


Wat wellicht fijn is om te weten. Wij hebben met al onze fabrikanten afspraken kunnen maken over de nazorg voor vijf jaar. Dat betekend dat op al onze hoortoestellen vijf jaar garantie zit op reguliere reparaties.