Gesprekken zijn helder met LumityEde, September 2022

Het goed verstaan van spraak blijft onveranderd één van de grootste wensen van personen met een verminderd gehoor. Voor ons welzijn is het van belang om verbonden te blijven met mensen in alle luistersituaties. Dat zijn wensen die we dagelijks te horen krijgen. Bij ons kunt u er achter komen of dit weer mogelijk is. Tijdens een vrijblijvende ontdekkingsreis mag u kennis maken met deze nieuwe technologie.


Phonak Lumity is speciaal ontwikkeld om gesprekken beter te verstaan in rumoer. De geavanceerde multidimensionele microfoontechniek maakt dat u spraak maximaal meekrijgt in uiteenlopende situaties. Sprekers recht voor u zijn beter verstaanbaar door de verbeterde StereoZoom 2.0, waarbij beide hoortoestellen samenwerken om een zeer sterke richtwerking te creëren.


Sprekers van opzij en achter u worden dankzij de nieuwe SpeechSensor snel opgespoord om vervolgens daar de richtmicrofoon op te richten. Dit snelle en precieze richtsysteem maakt meer spraak hoorbaar terwijl u zich beter bewust blijft van uw geluidsomgeving dan bij oudere technieken. Dit resulteert in ruimtelijker geluidsbeeld met beter spraakverstaan en minder luisterinspanning.


De uitstekende direct streaming vanaf de smartphone, tablet of TV geeft een groot gemak. Telefoneren kan zelfs handsfree, u accepteert het gesprek op het hoortoestel zelf. Uniek daarbij is dat dit met alle merken kan (iOS en Android) én dat er 2 Bluetooth apparaten tegelijk verbonden kunnen zijn. U kunt dus snel wisselen tussen een smartphone en tablet zonder eerst de instellingen in te hoeven duiken.


De belangrijkste eigenschappen voor u op rij:


  • Helder, natuurlijk geluid
  • Beter verstaan in rust en rumoer door SmartSpeech™ Technology
  • Universele connectiviteit via Bluetooth (iOS en Android)
  • Waterbestendige uitvoering
  • Oplaadbaar
  • Mogelijkheid ringleidingstand
  • myPhonak app op de smartphone


Wat is SmartSpeech Technology?


SmartSpeech Technology is een unieke verzameling functies die zijn ontwikkeld om de voordelen te bieden van verbeterd spraakverstaan en minder luisterinspanning in verschillende luisteromgevingen voor mensen met gehoorverlies1.

Verbind met de wereld om u heen

Phonak Lumity biedt directe connectiviteit met iOS®- en Android™-smartphones, TV’s, Roger apparaten en draadloze accessoires.

Door de universele connectiviteit kunnen uw Phonak Lumity-hoortoestellen naadloos worden verbonden met al uw favoriete apparaten. Bel echt handsfree en koppel tot wel acht Bluetooth®-apparaten, waarvan er twee tegelijk verbonden kunnen zijn.

Phonak Audéo Life™ Lumity

De tweede generatie van ‘s werelds eerste waterdichte* oplaadbare hoortoestel kan tot een halve meter diep worden ondergedompeld in zoet, zout en zwembadwater.

Het is de ideale oplossing voor mensen die spraak willen verstaan in fysiek zware omgevingen of voor mensen die op zoek zijn naar een hoortoestel dat kan worden gedragen tijdens inspannende activiteiten. Stimuleer uw hoorzelfverzekerdheid!

Stel een vraag als u meer wilt weten over de nieuwe Phonak Lumity

 
 
 
 
 
Ik ben heel benieuwd en wil hierover een gesprek hebben
Ik wil eerst weten hoe het mijn gehoor gesteld is en maak graag een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest