Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

Het verstaan van het gesproken woord in gezelschap is voor goedhorenden al last, voor mensen met een hooraandoening is dit extra lastig. Nu wordt er al jaren door alle hoortoestel fabrikanten gepoogd deze omstandigheden met hoortoestellen te verbeteren.


Dit laatste klopt ook, maar hier zitten ook beperkingen aan. Hoortoestellen hebben geen invloed op uw verwerkingssnelheid en concentratie vermogen. De combinatie tussen dit en uw hoortoestel techniek zal in de praktijk bepalen in hoeverre dit verbeterd zal worden.


Voor wie na een hoortoestelaanpassing toch nog verbetering in moeilijke verstaanssituaties nodig heeft kan gebruik maken van zogenaamde solo-appratuur.


Deze apparatuur zorgt ervoor dat de brug tussen spreker en de slechthorende toehoorder wordt geslagen. Eigenlijk heel eenvoudig eigenlijk.


De spreker krijgt een kleine micofoon, die ook als 'tafelmicrofoon' gebruikt kan worden. De stem van de spreker zal zo optimaal worden opgepikt en naar de ontvanger gestuurd worden die de slechthorende draagt. Dit kan zowel halsgedragen als een het hoortoestelgekoppeld.

Vergader- en groepsgesprekondersteuningReferenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Vergader- en groepsgesprek-

ondersteuning in de praktijk 
 
 
 

Vragen over dit hulpmiddel?

Route

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl