Het verstaan van het gesproken woord in gezelschap is voor goedhorenden al last, voor mensen met een hooraandoening is dit extra lastig. Nu wordt er al jaren door alle hoortoestel fabrikanten gepoogd deze omstandigheden met hoortoestellen te verbeteren.


Dit laatste klopt ook, maar hier zitten ook beperkingen aan. Hoortoestellen hebben geen invloed op uw verwerkingssnelheid en concentratie vermogen. De combinatie tussen dit en uw hoortoestel techniek zal in de praktijk bepalen in hoeverre dit verbeterd zal worden.


Voor wie na een hoortoestelaanpassing toch nog verbetering in moeilijke verstaanssituaties nodig heeft kan gebruik maken van zogenaamde solo-appratuur.


Deze apparatuur zorgt ervoor dat de brug tussen spreker en de slechthorende toehoorder wordt geslagen. Eigenlijk heel eenvoudig eigenlijk.


De spreker krijgt een kleine micofoon, die ook als 'tafelmicrofoon' gebruikt kan worden. De stem van de spreker zal zo optimaal worden opgepikt en naar de ontvanger gestuurd worden die de slechthorende draagt. Dit kan zowel halsgedragen als een het hoortoestelgekoppeld.

Vergader- en groepsgesprekondersteuningVragen over dit hulpmiddel?

 
 
 
 

Vergader- en groepsgesprek-

ondersteuning in de praktijkReferenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren