Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

Service spreekuur (tot 6 april geen spreekuur)

Ons streven is iedereen zoveel mogelijk van zijn of haar gehoor te laten genieten. Helaas komt er wel eens een kink in de kabel en ook dan willen we u zo snel mogelijk weer op weg helpen! U kunt onze winkel altijd bezoeken gedurende onze openingstijden maar omdat we op afspraak werken kunnen we niet garanderen dat we dan ook tijd voor u hebben. Daarom hebben we elke dag een moment in onze agenda's vrijgehouden om u te helpen.


Maandag tot en met vrijdag tussen 15:00uur en 16:00uur organiseren we een servicespreekuur. Uw kunt dan zonder afspraak komen wanneer u een storing aan uw hoorapparatuur ondervindt of andere kleine zaken met ons wilt bespreken. Wanneer u denkt meer tijd van ons nodig te hebben dan kunt u altijd een afspraak maken waar we meer tijd voor u reserveren.

Servicespreekuur

Maandag

:

15:00uur

-

16:00uur

Dinsdag

:

15:00uur

-

16:00uur

Woensdag

:

15:00uur

-

16:00uur

Donderdag

:

  15:00uur

-

16:00uur

Vrijdag

:

  15:00uur

-

16:00uurReferenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Route