Vergoedingen 2018Geplubliceerd: 14 november 2017


De maat is vol! Ook voor komend jaar hebben we een groep zorgverzekeraars bedankt voor een contract. Wij passen om voor wurgprijzen onze diensten te moeten aanbieden en daarmee de zorg die we u willen bieden te zien verdwijnen door het doucheputje...

Het spijt ons dat het zo moet lopen maar we kunnen niet anders. Gelukkig hebben we de wet nog steeds mee: "Een ieder die een zorgpolis heeft, heeft recht op een vergoeding. U ook, ook bij ons!Waarom deze rebelse houding?


Eerlijkheid staat voor mij in het hoogste vaandel en u verkondigen dat u het beste krijgt inclusief vergoeding van uw zorgverzekraar staat mij tegen.  Voor het tarief welk een zorgverzerkeraar wenst dat zijn zorgverlener hun diensten verleend is het onmogelijk de kwaliteit te leveren welke nodig is voor goede hoorzorg. Ja, ik weet dat andere partijen Anders verkondigen en u geldSavers beloven. Iedere waar is naar z'n geld. Ze liegen niet, maar met een Fiat Panda kom ik niet plezierig aan met 5 personen in Zuid-Frankrijk inclusief tent. Daar is een betere auto,... (in dit geval), een beter hoortoestel voor nodig. De ANWB (stel in dit geval uw zorgverzeraar) vindt dit van niet. Minimaal adequaat is voldoende,...Ons beleidt in 2018


Ook in 2018 zullen we iedereen de keuzevrijheid geven te beoordelen of een vergoedingshoortoestel of een niet-vergoedingshoortoestel al dan niet beter is.


Is er ook vergoeding mogelijk op een hooroplossing die niet in het lijstje van mijn verzekeraar voorkomt?


Absoluut! Dit is zelfs bij wet bepaald. Een zorgverzekeraar kan aan z'n zorgplicht worden gehouden indien aangetoont kan worden dat men niet is geholpen door de zorg die de verzekeraar biedt maar wel geboden kan worden buiten de zorgverzekeraar om.
Vragen over dit onderwerp?

 
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren