Vergoedingen 2018Geplubliceerd: 14 november 2017


De maat is vol! Ook voor komend jaar hebben we een groep zorgverzekeraars bedankt voor een contract. Wij passen om voor wurgprijzen onze diensten te moeten aanbieden en daarmee de zorg die we u willen bieden te zien verdwijnen door het doucheputje...

Het spijt ons dat het zo moet lopen maar we kunnen niet anders. Gelukkig hebben we de wet nog steeds mee: "Een ieder die een zorgpolis heeft, heeft recht op een vergoeding. U ook, ook bij ons!Waarom deze rebelse houding?


Eerlijkheid staat voor mij in het hoogste vaandel en u verkondigen dat u het beste krijgt inclusief vergoeding van uw zorgverzekraar staat mij tegen.  Voor het tarief welk een zorgverzerkeraar wenst dat zijn zorgverlener hun diensten verleend is het onmogelijk de kwaliteit te leveren welke nodig is voor goede hoorzorg. Ja, ik weet dat andere partijen Anders verkondigen en u geldSavers beloven. Iedere waar is naar z'n geld. Ze liegen niet, maar met een Fiat Panda kom ik niet plezierig aan met 5 personen in Zuid-Frankrijk inclusief tent. Daar is een betere auto,... (in dit geval), een beter hoortoestel voor nodig. De ANWB (stel in dit geval uw zorgverzeraar) vindt dit van niet. Minimaal adequaat is voldoende,...Ons beleidt in 2018


Ook in 2018 zullen we iedereen de keuzevrijheid geven te beoordelen of een vergoedingshoortoestel of een niet-vergoedingshoortoestel al dan niet beter is.


Is er ook vergoeding mogelijk op een hooroplossing die niet in het lijstje van mijn verzekeraar voorkomt?


Absoluut! Dit is zelfs bij wet bepaald. Een zorgverzekeraar kan aan z'n zorgplicht worden gehouden indien aangetoont kan worden dat men niet is geholpen door de zorg die de verzekeraar biedt maar wel geboden kan worden buiten de zorgverzekeraar om.
Vragen over dit onderwerp?

 
 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren