Vergoedingen 2016Geplubliceerd: december 2015


Waar we al in eerdere publicatie aandacht aan hebben besteed is wat er vergoed wordt op hoortoestellen vanuit de zorgverzekeraars (basisverzekering). Sinds 2013 wil de verzekeraar minder uitgeven aan kosten in de hoorzorg, hun goed recht want je kunt je geld maar één keer uitgeven..... Wij zijn van mening dat dit op termijn ten koste gaat van de te leveren kwaliteit binnen de hoorzorg. Wat ons betreft spant hierin 2016 de kroon!


Wat veranderd er dan precies?


Voor de inkoop van hoorzorg hebben de meeste grote zorgverzekeraars partijen gecontracteerd die hun hoorzorg het goedkoopst aanbieden. Fijn voor u als betalende consument, maar is dit werkelijk zo fijn als het aankomt op kwaliteits hoorproducten? Helaas is meer bijbetalen voor een beter hoorproduct bij de meerste zorgverzekeraars in 2016 wederom niet toegestaan


In al die jaren dat hoorzorg bestaat is er geen vaste formule wat voor wie het beste is. Soms is minder geavanceerde techniek voldoende, soms is er complexere techniek noodzakelijk. Lees hier; goedkoper kan best aardig zijn, maar soms is er duurdere techniek nodig.


Hoe weet ik dat ik de juiste keus maak?


Als consument kijk ik altijd naar de juiste verhouding tussen prijs en resultaat en ben ik daar tevreden over? Als u een hoortoestel gaat testen let dan op die verhouding. Gaat u voor goedkoop, stel dan uw verwachtingspatroon hier op in. Zijn hoortoestellen duurder dan moeten resultaten ook significant beter zijn! Wij zullen hier samen met u op toezien.


Waar onderscheidt Rietberg Hoorzorg zich dan in 2016 in?


Wij gaan in 2016 niet mee met deze prijsvechtersgekte omdat we eenvoudig weg niet voor die prijzen u de zorg kunnen bieden waar wij achter staan. In 2016 zult u bij ons nog steeds uit alle hoortoestelmerken kunnen kiezen! In 2016 zal tijd, zorg en persoonlijke aandacht nog steeds vanzelfsprekend zijn!
Vragen over dit onderwerp?

 
 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren