Is er eindelijk hoop?


Als u ons de afgelopen jaren heeft gevolgd, dan zal u niet zijn ontgaan dat onze kijk op het stelsel van vergoedingen is veranderd. Zie ook onze homepage: “Verwarring over wel of geen vergoeding”.


Uiteraard zoeken wij met u naar de beste oplossing voor uw gehoorprobleem. Maar kunt u die ook altijd krijgen? Er valt genoeg te kiezen, maar nog steeds bepaalt het protocol waaruit u mag kiezen. Want bijbetalen om een nog beter gehoortoestel aan te schaffen is nog steeds niet mogelijk. De vergoeding van uw verzekeraar voor de allerbeste toestellen is namelijk 0% !!

 

Alleen indien een Audiologisch Centrum vaststelt dat een door de verzekeraar mee te betalen toestel niet afdoende het probleem oplost, is het mogelijk van het protocol af te wijken.


Iédereen heeft recht op vergoeding


Iedereen in Nederland heeft recht op vergoeding van een hoortoestel.

De hoogte van deze vergoeding hangt af of u naar een gecontracteerde of niet gecontracteerde audicien gaat. Bij een niet gecontracteerde audicien betaald u waarschijnlijk wat meer, maar zal de audicien omdat hij zich niet hoeft te commiteren u betere hoortoestellen kunnen leveren. Bij gecontracteerde aanbieders is het afwachten wat zij voor de 'wurgprijzen' kunnen leveren. Vaak is dit een huismerk of een merk waar gunstige prijsafspraken over zijn gemaakt. Dit hoeft natuurlijk niet slecht te zijn, maar zou het wellicht beter kunnen als de keuze 'vrij' zou zijn?

Wij denken van wel!


Is de keus bij Rietberg Hoorzorg ook al van te voren bepaald?


Nee! We gunnen iedereen een beste oplossing die voor de slechthorende het beste is. Soms is dit met vergoeding en soms ook niet. Iedereen krijgt bij ons de mogelijk de twee mogelijkheden tegen elkaar te testen. We zijn simpelweg van mening dat iemand die z'n goede geld wil investeren in leefplezier en dit wellicht zelf wil betalen, dit met volle overtuiging doet.

Daarom zullen we altijd een proeftraject starten met hoortoestellen waar gewoon vergoeding op wordt gegeven.

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren