Voor u en onze veiligheid hebben we vanwege

COVID-19 maatregelen getroffen.

Maar we zijn open en u bent van harte welkom

Storing melden tijdens de sluiting vanwege het COVID-19 virus (Corona virus)

We weten hoe belangrijk goed horen voor u is en willen zoals u van ons gewent bent hier ook in deze tijd aandacht voor houden.

Wanneer uw hoortoestel het niet (goed) doet en u wilt er naar gekeken hebben dan kunt u de storing hieronder aanmelden. 

U kunt uw toestel in een gesloten envelop met uw naam erop in onze brievenbus op ons winkeladres inleveren. Dagelijks kijken wij wat er binnen is gekomen en zullen de storing verhelpen waar mogelijk en opsturen indien nodig. Na het oplossen van de storing zullen we met u in contact treden hoe we het toestel weer bij u krijgen.


Samengevat:

1) Storing melden

2) Het na te kijken apparaat bij ons in de brievenbus deponeren

3) Wachten op ons bericht hoe nu verderMeldt hier uw storing of bel 0318-769024 indien gewenst en spreek onze voicemail in

 
 
 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden (Beperkt i.v.m. COVID-19)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tot nader order geen spreekuur)Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl