Update 28-9-2020:


COVID of geen COVID we willen er altijd voor u zijn! Maar wel verantwoord voor u en onze gezondheid. Lees daarom onderstaand nauwkeurig door.


Zowel bij de balie als in beide spreekkamers hangen schermen. In de winkel zijn twee 'zones' gecreëerd waar u veilig kunt wachten. We hanteren hier uiteraard de verplichte 1,5 meter afstand.


Alle handelingen die we bij u in de buurt moeten doen zal gebeurden met het dragen van mondbescherming. Om overdadige aanraking te voorkomen kunnen we u vragen zelf handelingen te laten uitvoeren, zoals het opzetten van de hoofdtelefoon bij een hoortest.   • Bent u verkouden, hoesterig of koortsig, blijf thuis.


  • Audiciens gerelateerde handelingen alleen op afspraak.


  • Het inloopspreekuur komt tot nader order te vervallen. Het uur blijft gereserveerd maar kan alleen op afspraak bezocht worden.


        Storingen aan hoortoestellen:


  • Uw kunt u toestel afgeven in de winkel en als de situatie zich voordoet kunt er op wachten, anders berichten we u er later over.


  • Komt u liever niet in de winkel? Doormiddel van zakjes die aan de voordeur hangen, kunt u het toestel in de brievenbus deponeren.(We bellen u later op met wat er gebeuren moet)         


  • Bestellingen worden als u wegens gezondheidsrisico's niet naar de winkel kunt komen gratis opgestuurd of thuisbezorgd. (spreek ze in via voicemail of stuur een e-mail)


Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren