Van maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus zijn 

we alleen 's midags geopend.


13:00uur-17:00uur


De toekomst is tegenwoordige tijd geworden met de Phonak Marvel lancering

Op het 63e internationele hoortoestelcongres in Hannover oktober jl.heeft het Zwitserse bedrijf Phonak haar meest revelutionaire ontwikkeling tot op heden wereldkundig gemaakt. Marvel, zoals het nieuwe platform heet brengt hedendaagse technologie en wensen van gebruikers en hoortoestelaanpassers samen onder één dak.

Phonak heeft op de EUHA beurs de Audeo Marvel (Audeo M) geïntroduceerd. Dit gloednieuwe hoortoestel is in staat om op beide oren én in stereo het geluid van zowat iedere telefoon en elk ander apparaat weer te geven dat gebruik maakt van Bluetooth. Of het nu een telefoongesprek of muziek is afkomstig van een iPhone, iPad, Android telefoon, tablet of computer, de Audeo Marvel kan ermee over weg.


De ingebouwde microfoons zorgen ervoor dat er volledig handsfree getelefoneerd kan worden. Ook op het gebied van de geluidkwaliteit blijkt het nieuwe hoortoestel hoge ogen te gooien. Dat geldt niet alleen voor spraak en muziek vanuit de omgeving ook voor de naar het toestel overgestuurde audiosignalen.


Een andere in het oog springende noviteit is de mogelijkheid via een app telefoongesprekken om te zetten in tekst op het beeldscherm van de telefoon. Dit kan een handige ondersteuning zijn bij het verstaan, zeker in lawaaiige omgevingen.

<<Lees meer>>

Widex lanceert eerste intelligente zelflerende hoortoestel: de Widex Evoke


Het Deense bedrijf Widex lanceerde in mei 2018 de EVOKE. Het nieuwe hoortoestel is het eerste intelligente zelflerende hoortoestel dat in staat is realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. De data die het machinaal leren voortbrengt worden (anoniem) gedeeld met andere gebruikers over de hele wereld. Volgens de fabrikant is het hoortoestel hierdoor in staat zichzelf door te ontwikkelen en is daarmee het eerste échte intelligente hoortoestel ter wereld.

Met de door Widex ontwikkelde SoundSense technologie kunnen gebruikers de WIDEX EVOKE vertellen aan welk geluid zij de voorkeur geven.


Dit kunnen zij doen door tussen geluidssuggesties te kiezen die worden aangedragen door de EVOKE app op hun smartphone.


De geluidsprocessor in het hoortoestel gebruikt deze data om een nog beter geluidsbeeld te creëren gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker.

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tot nader order geen spreekuur)Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren