Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

Rietberg Hoorzorg online gehoortest

Als je omgeving steeds vaker opmerkingen maakt van: "Dat hebben we toch gezegd", of "heb je het weer niet gehoord" Dan kan er serieus iets aan de hand zijn met je gehoor. De stap om dat eens te laten testen is niet de minste.

Daarom hebben we in samenwerking met softwarebureau Clementine een online hoortest ontwikkeld die je in staat stelt een betrouwbare gehoortest af nemen zonder iemand dat weet.


Onze online hoortest stelt je in staat om in een vertrouwde omgeving indruk te krijgen van de kwaliteit van je gehoor. De test wordt op een simpele manier gecalibreerd. Dat wil zeggen dat de uitslag zeer nauwkeurig is om wel-of niet nader onderzoek naar je gehoor te laten plegen. De testgegevens worden na het afnemen van de test per e-mail naar je verzonden en indien nodig kan er onilne een verzoek voor een nader gehooronderzoek worden ingediend.


De testresutaten zijn vertrouwelijk en blijven altijd onder ons.


"Succes met de test, want die is zo gepiept"

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Route