Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

Wakker worden door het geluid van de wekker is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel slechthorenden en doven zijn hiervoor afhankelijk van technische hulpmiddelen. Denk daarnaast ook aan het signaleren van gevaar! Als een brandmelder niet gehoord kan worden is het een serieuze zaak hier iets aan te doen.


Het systeem wat hiervoor gebruikt wordt heet een wek- en waarschunigssysteem. Dit systeem is aangesloten op telefonie, deurbel en brandmelding. Voor gezinnen met jonge kinderen kan zelfs het gehuil van een baby gesignaleerd worden. Bij detectie van één van bovengenoemde situaties zal een trilschijf die aangesloten is op een wekker doormiddel van trillingen attenderen op een alarmering.

Wek- en waarschuwingVragen over dit hulpmiddel?

 
 
 
 

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Route

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens