Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

TV- en Radio ondersteuningDe meest bekende ondersteuning voor TV- en radio ondersteuning is de draadloze hoofdtelefoon. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid van de TV of radio direct en zonder verlies bij het gehoor komt.


De meeste gebruikte wijze van overdracht is via Infrarood (IR) of via frequentie modulatie (FM). Het nadeel van IR is dat het signaal niet door materie heen gaat waardoor het al hinderlijk wordt wanneer je bijvooreeld een krant leest of naar een andere ruimte loopt. Het voordeel van IR is dat het goedkoper is dan FM.

Het grote voordeel van FM is naast dat het signaal door muren en plafonds heen gaat en zo ook het geluid te beluisteren is in naast gelegen ruimen, het geluid vaak in stereo hoorbaar is. FM systemen zijn iets duurder

Sennheiser

Sennheiser RS4200 stereo draadloze kinbeugel

ReSound UniteWireless accessories Line upTV Streamer Mini Microphone Phone Clip + telefoon Clip PlusRemote controle 2White2nd generatie.

Systemen rechtstreeks op het hoortoestel


Bij alle hoortoestel fabrikanten kunnen bij hun huidige hoortoestellen aanvullende systemen gebruikt worden waardoor TV kijken en radio luisteren eenvoudiger wordt


Na de introductie van bluetooth in de hoortoestel industrie is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Waar enkele jaren geleden het geluid nog mono was en vaak dingen om de nek gehangen moesten worden, is tegenwoordig de geluidskwaliteit in stereo en kan vaan volstaan worden met een simpel apparaatje die op het reverse geclipt kan worden.

TV Link II bundel van Phonak voor de nieuwste Venture serie

Vragen over deze hulpmiddelen?

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

 
 
 
 

Route

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens