Telefoneer ondersteuningTelefoneren is voor veel hoortoesteldragers lastig. Dit komt vaak door de plek waar de microfoon van het hoortoestel zich bevindt. In de meeste gevallen is dit achter het oor en achter de oorschelp. Hier komt het geluid van de telefoon niet gemakkelijk. Maar er zijn oplosingen!


We kunnen ervoor zorgen dat het geluid direct(er) aan de hoortoestellen wordt aangeboden door:


  • - Het geluid te versterken
  • - De wijze van geluidaanbod te verbeteren


Geluid versterken


Dit principe is het meest bekend. Er wordt simpel meer geluid door de telefoonluidspreker aangeboden dan normaal gesproken. Het telefoongesprek is dan vaak beter verstaanbaar.


Geluidaanbod verbeteren


Door gebruik te maken van nieuwe technologieën is het mogelijk het gesproken woord van een telefoongesprek direct aan het hoortoestel (lees:gehoor) aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn bluetooth, Wifi en 900MHz Fm

Vragen over dit hulpmiddel?

 
 
 
 

Referenties

Paula

"Het delen van deze ervaring vind ik de moeite waard voor iedereen die hoorapparaten heeft. Misschien is bij u ook inmiddels de acceptatie en berusting aanwezig dat er kennelijk geen betere oplossing is dan de ooit, bij aanschaf, ingevoerde instellingen door een vriendelijke medewerker van..."

Lees verder

Jan

'Hallo hier, Jan Boogert,'

Vanaf jonge leeftijd slechthorend, jaren tobbend met aanbieders in het segment, Drie voor de prijs van twee en twee halen één betalen, enz. enz, kortom de hoorberg beklimmen met vallen en opstaan,

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht, service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren