Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

Telefoneer ondersteuningTelefoneren is voor veel hoortoesteldragers lastig. Dit komt vaak door de plek waar de microfoon van het hoortoestel zich bevindt. In de meeste gevallen is dit achter het oor en achter de oorschelp. Hier komt het geluid van de telefoon niet gemakkelijk. Maar er zijn oplosingen!


We kunnen ervoor zorgen dat het geluid direct(er) aan de hoortoestellen wordt aangeboden door:


  • - Het geluid te versterken
  • - De wijze van geluidaanbod te verbeteren


Geluid versterken


Dit principe is het meest bekend. Er wordt simpel meer geluid door de telefoonluidspreker aangeboden dan normaal gesproken. Het telefoongesprek is dan vaak beter verstaanbaar.


Geluidaanbod verbeteren


Door gebruik te maken van nieuwe technologieën is het mogelijk het gesproken woord van een telefoongesprek direct aan het hoortoestel (lees:gehoor) aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn bluetooth, Wifi en 900MHz Fm

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Vragen over dit hulpmiddel?

 
 
 
 

Route

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens