21-10-2019 EDE:Sky Marvel biedt alles wat kinderen met gehoorverlies nodig hebben:


  • Helder, rijk geluid
  • Directe verbinding met smartphones, Roger™-microfoons en meer
  • Oplaadbaar
  • Specifiek ontwerp voor kinderen


Helder en rijker geluid


AutoSense Sky OS is het eerste besturingssysteem ter wereld dat specifiek ontworpen is voor kinderen. Het biedt een optimale luisterervaring in situaties zoals lawaaiige klaslokalen en speelpleinen buiten. Het klasseert gestreamde signalen tot een duidelijk, rijk geluid wanneer spraak wordt gestreamd, en optimaliseert geluid wanneer muziek wordt gestreamd.


Directe verbinding met smartphones, Roger-microfoons en meer


Sky Marvel maakt direct verbinding met smartphones en Bluetooth®-apparaten. Met RogerDirect™ kunnen Roger-microfoons direct streamen naar hoortoestellen zonder toepassing van een externe ontvanger, zodat kinderen kunnen genieten van spraak, muziek, tv en veel meer.

Met Phonak Sky Marvel is jong slechter horen niet leuk, maar wel leuker dan 'vroeger'Oplaadbaar


De oplaadbare Sky M-PR combineert hoogwaardige hoortechnologie met baanbrekende lithium-ion-accu's voor een volledige dag horen, met inbegrip van 10 uur Roger-of mediastreaming

.

Oplaadbare lithium-ion-accutechnologie


Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu's. De accu's zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. U kunt de hele dag genieten van uw gehoor, inclusief streamen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar met gebruiksvriendelijke laadopties, waaronder de nieuwe Mini Charger Case met standaard USB-C-oplaadaansluiting.

Roger™


Marvel-hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel-hoortoestellen kunnen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Door deze unieke innovatie kunt u volledige deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk en bij schoolactiviteiten.


Nu verkrijgbaar!

Voetnoten


1 Rodrigues, T. & Liebe, S. (2018). Phonak AutoSense OS™ 3.0. The new & enhanced automatic operating system. Phonak Insight, afkomstig van www.phonakpro.com/evidence, bekeken op 17 oktober 2018.

2 Legarth, S., Latzel, M. & Rodrigues, T. (2018). Media streaming: The sound quality wearers prefer, Phonak Field Study News, afkomstig van via www.phonakpro.com/evidence, bekeken op 17 oktober 2018.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.

Het Bluetooth®-woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.

We voorzien je graag van meer informatie

 
 
 
 
 
Ik ben heel benieuwd en wil hierover een gesprek hebben
Ik wil eerst weten hoe het mijn gehoor gesteld is en maak graag een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest
 
 
 

Referenties

Paula

"Het delen van deze ervaring vind ik de moeite waard voor iedereen die hoorapparaten heeft. Misschien is bij u ook inmiddels de acceptatie en berusting aanwezig dat er kennelijk geen betere oplossing is dan de ooit, bij aanschaf, ingevoerde instellingen door een vriendelijke medewerker van..."

Lees verder

Jan

'Hallo hier, Jan Boogert,'

Vanaf jonge leeftijd slechthorend, jaren tobbend met aanbieders in het segment, Drie voor de prijs van twee en twee halen één betalen, enz. enz, kortom de hoorberg beklimmen met vallen en opstaan,

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht, service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren