Niets klinkt zoals het geluid van Paradise

2-9-2020 EDE:
Horen wordt beschouwd als iets wat we van nature doen. Kunnen horen is een integraal onderdeel van ons bestaan en fundamenteel voor ons algehele welzijn. Er is geen betere manier om geluid opnieuw te ontdekken dan met een hoortoestel dat door de natuur zelf geïnspireerd is. Er klinkt namelijk niets als het geluid van Paradise.


Helder natuurlijk geluid


Horen is een ingewikkeld proces. Het begint bij de cochlea, waar het geluid het eerst wordt waargenomen, en eindigt bij de hersenen, waar we het geluid ervaren. Phonak Paradise is ontwikkeld om een helder natuurlijk geluid te leveren, zodat u van de wonderen van de wereld kunt genieten zoals ze bedoeld zijn.

 


Briljant spraakverstaan

Iemand kunnen verstaan die zacht of vanaf een afstand praat in een stille omgeving, kan lastig zijn. Speech Enhancer verhoogt spraak op een zacht volume, zodat u meer kunt genieten van gesprekken voeren met vrienden, collega's en dierbaren.

Gepersonaliseerde ruisonderdrukking

Het kost soms inspanning om gesprekken te volgen wanneer spraak vanaf de voorkant komt en lawaai vanaf de zijkant en achterkant komt. Dit kan vaak verschillen afhankelijk van het type ruimte waarin u zich bevindt of zelfs van hoe u zich op dat moment voelt. Met de Dynamic Noise Cancellation kunt u de gewenste mate van ruisonderdrukking in real time bijstellen via de myPhonak-app.

Met één tik toegang tot spraakbediening

Stelt u zich eens voor dat u telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt streamen of pauzeren en spraakbediening kunt activeren door slechts op uw oor te tikken. Met de bewegingssensor in Phonak Paradise kunt u dat moeiteloos doen – en nog veel meer. De integrale microfoon stelt u in staat om ware handsfree telefoongesprekken te voeren en de spraakbediening te activeren.

Verbindt met smartphone, TV en meer

Phonak Paradise maakt rechtstreeks verbinding met uw iOS®- en Android™-apparaat of ander apparaat met Bluetooth®, zodat u audio direct met uitstekende kwaliteit naar uw hoortoestellen kunt streamen. Voor nog meer gebruiksgemak kunt u bovendien twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbinden en moeiteloos tussen de twee apparaten wisselen.

Phonak Audéo™ Paradise

Het hoortoestel dat een ongeëvenaarde geluidskwaliteit biedt en kan worden bediend met slimme apps.

Slimme apps

Bedien uw Phonak Paradise-hoortoestellen, krijg toegang tot nuttige functies en personaliseer uw instellingen via de myPhonak-app. Dit is de beste manier om uw hoortoestellen optimaal te benutten.

Voetnoten


IOS is een handelsmerk van Cisco Technology, Inc.
Android is een handelsmerk van Google LLC.
Het woordmerk en het logo Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.; deze merken worden door Sonova AG onder licentie gebruikt.

We voorzien u graag van meer informatie

 
 
 
 
 
Ik ben heel benieuwd en wil hierover een gesprek hebben
Ik wil eerst weten hoe het mijn gehoor gesteld is en maak graag een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren