Met Phonak Marvel is de toekomst héél dichtbij gekomen.30-10-2018 EDE:Alles gecombineerd in één wonderbaarlijk technologisch meesterwerk


Het Marvel-platform onderscheidt zich niet alleen van anderen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al zijn functies. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen.


Wat maakt Marvel nog wonderbaarlijker?


AutoSense OS 3.0


De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren¹. De technologie biedt u:


  • De hoogste kwaliteit geluidsstreaming2


  • Verbetering van de geluidskwaliteit terwijl de hoorprestaties en het spraakverstaan in stand worden gehouden


  • Herkenning en automatische aanpassing om aan nog meer luistersituaties te kunnen voldoen dan ooit tevoren¹


  • Het eerste hoortoestel ter wereld dat gestreamde signalen classificeert


Bluetooth-verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit


In tegenstelling tot andere beschikbare hoortoestellen, kan Marvel rechtstreeks verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio te streamen. Dit maakt ware handsfree telefoongesprekken mogelijk en er kunnen zelfs telefoonmeldingen worden ingesteld die via de hoortoestellen afgespeeld worden. Marvel biedt stereo-geluidskwaliteit voor het streamen van muziek, video's, e-books, podcasts en meer.

Roger™


Marvel-hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel-hoortoestellen kunnen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Door deze unieke innovatie kunt u volledige deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk en bij schoolactiviteiten.


Najaar 2019 verkrijgbaar!

Binaural VoiceStream Technologie™


Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. De verbinding tussen deze twee hoortoestellen zorgt ervoor dat u kunt profiteren van het horen van spraak in beide oren, voornamelijk in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer de hoortoesteldrager de spreker niet kan aankijken.

AirStream™ Technologie


Phonak Marvel beschikt ook over AirStream™ om stream-signalen van topkwaliteit vanuit een tv of stereosysteem uit te zenden2. In combinatie met de Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-playoplossing, kunt u, dankzij de hoogwaardige geluidskwaliteit, optimaal van uw favoriete tv-programma's en films genieten. Het lijkt op het gebruik van draadloze hoofdtelefoons, maar is misschien nog wel beter omdat de Marvel-hoortoestellen onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat u de ultieme geluidskwaliteit ervaart.

Oplaadbare lithium-ion-accutechnologie


Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu's. De accu's zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. U kunt de hele dag genieten van uw gehoor, inclusief streamen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Oplaadbare hoortoestellen zijn verkrijgbaar met gebruiksvriendelijke laadopties, waaronder de nieuwe Mini Charger Case met standaard USB-C-oplaadaansluiting.

Voetnoten


1 Rodrigues, T. & Liebe, S. (2018). Phonak AutoSense OS™ 3.0. The new & enhanced automatic operating system. Phonak Insight, afkomstig van www.phonakpro.com/evidence, bekeken op 17 oktober 2018.

2 Legarth, S., Latzel, M. & Rodrigues, T. (2018). Media streaming: The sound quality wearers prefer, Phonak Field Study News, afkomstig van via www.phonakpro.com/evidence, bekeken op 17 oktober 2018.

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.

Het Bluetooth®-woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc.

We voorzien u graag van meer informatie

 
 
 
 
 
Ik ben heel benieuwd en wil hierover een gesprek hebben
Ik wil eerst weten hoe het mijn gehoor gesteld is en maak graag een afspraak voor een vrijblijvende gehoortest
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren