Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

HoortoestellenHoortoestellen zijn in tal van uitvoering verkrijgbaar. Grofweg onderscheiden we ze in uitvoering van de plek waar ze gedragen worden. Dit is in het oor, ook wel IHO genaamd of achter het oor, ook wel AHO genaamd. Maar wat is nu het beste? Gaat u voor het cosmetisch aspect of kiest u voor bedieningsgemak of juist voor topprestaties? 


Wat kiest u? Laten we eens kijken naar wat praktische zaken. Als zichtbaarheid een grote rol speelt dan is AHO minder fraai en is een kleinere oplossing fraaier. Maar als de fijne motoriek het laat afweten of het gezichtvermogen minder is, dan is klein wellicht mooier maar veel minder goed te hanteren. 


Zwaardere gehoorverliezen vergen veel meer versterking en dat is niet altijd uit een klein apparaatje te persen. Hoortoestellen kun tegenwoordig zelfs in verbinding worden gebracht met apparaten uit ons dagelijks leven, denk aan telefoons, TV's, radio, tablet's, computers.


Deze ruime keus met soms beperkingen uit praktisch oogpunt, moeten nauwkeurig in kaart worden gebracht en is de sleutel tot succes. Daarom besteden we aan het voortracject veel aandacht en brengen samen met u alle wensen in kaart. Een voorbeeld die wellicht een aardige vergelijking geeft hoe een keus tot stand komt:


U gaat een auto aanschaffen. Voordat u de keus definitief maakt heeft u uw 'verlanglijstje' vergeleken met wat de auto die u tijdens de proefrit gereden heeft.


Topsnelheid, aantal zitplaatsen, rijcomfort, prijs. Alles moet op z'n plek vallen eer u de auto gaat aanschaffen. Op deze manier gaan we ook uw verlanglijst samenstellen

en samen met u de juiste keus maken! 


Lees hiervoor ons plan van aanpakAchter het oor gedragen

Dieper in gehoorgang gedragen

Voor in de gehoorgang gedragen

 
 
 
Graag wil ik een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.
Neem telefonisch contact met mij voor aanvullende informatie.
Ik wil een afspraak maken voor een hoortest en ben benieuwd naar de mogelijkheden.
 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Route