ZwemdopjesZwemdoppen zijn er al vanaf 20,- per oor.

Pijnlijke oren na het zwemmen komt vaak voor bij kinderen, maar ook hebben volwassenen er last van. Zwemmen in onzuiver binnen- en buitenwater kan dit veroorzaken. Doordat de zuurte graad afneemt bij veel water in de gehoorgangen, neemt de weerbaarheid af en bestaat de kan op een uitwendige gehoorgang ontsteking (Otitis Externa). We kunnen water uit de gehoorgang weren en de kans op pijnlijke oren enorm verkleinen.Hoe gaan we te werk? 


We maken van de gehoorgang en oorschelp afdrukken met een speciaal siliconen materiaal. Deze afdrukken worden door onszelf  bewerkt. We halen het overtollige materiaal weg zodat de pasvorm keurig langs de oorrand loopt. De zwemdop wordt vervolgens afgelakt met een speciale lak die oneffenheden opvult en de doppen  geschikt maakt voor chloor-en zeewater. Deze variant is goedkoper en wordt het meest bij kinderen toegepast, immers hun oren zitten nog in de groei. Bij uitgegroeide oren kunnen we de afdrukken ook doorsturen naar ons laboratorium en kunnen er verschillende varianten gekozen worden met onder anderen keuze uit verschillende kleuren.


 
 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van zwemdopjes
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 
 

Referenties

Paula

"Het delen van deze ervaring vind ik de moeite waard voor iedereen die hoorapparaten heeft. Misschien is bij u ook inmiddels de acceptatie en berusting aanwezig dat er kennelijk geen betere oplossing is dan de ooit, bij aanschaf, ingevoerde instellingen door een vriendelijke medewerker van..."

Lees verder

Jan

'Hallo hier, Jan Boogert,'

Vanaf jonge leeftijd slechthorend, jaren tobbend met aanbieders in het segment, Drie voor de prijs van twee en twee halen één betalen, enz. enz, kortom de hoorberg beklimmen met vallen en opstaan,

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht, service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren