Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

ZwemdopjesZwemdoppen zijn er al vanaf 20,- per oor.

Pijnlijke oren na het zwemmen komt vaak voor bij kinderen, maar ook hebben volwassenen er last van. Zwemmen in onzuiver binnen- en buitenwater kan dit veroorzaken. Doordat de zuurte graad afneemt bij veel water in de gehoorgangen, neemt de weerbaarheid af en bestaat de kan op een uitwendige gehoorgang ontsteking (Otitis Externa). We kunnen water uit de gehoorgang weren en de kans op pijnlijke oren enorm verkleinen.Hoe gaan we te werk? 


We maken van de gehoorgang en oorschelp afdrukken met een speciaal siliconen materiaal. Deze afdrukken worden door onszelf  bewerkt. We halen het overtollige materiaal weg zodat de pasvorm keurig langs de oorrand loopt. De zwemdop wordt vervolgens afgelakt met een speciale lak die oneffenheden opvult en de doppen  geschikt maakt voor chloor-en zeewater. Deze variant is goedkoper en wordt het meest bij kinderen toegepast, immers hun oren zitten nog in de groei. Bij uitgegroeide oren kunnen we de afdrukken ook doorsturen naar ons laboratorium en kunnen er verschillende varianten gekozen worden met onder anderen keuze uit verschillende kleuren.


 
 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van zwemdopjes
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Route