SlaapdopjesSlapen in stilte


Een goede nachtrust  is goed voor iedereen. Helaas wordt die nachtrust vaak verstoord door lawaai of vreemde geluiden. U weet er wellicht alles van.


De holle slaapdopjes zijn zo veel mogelijk uitgehold om beter op één oor te kunnen slapen. Deze slaapdopjes zijn gemaakt van siliconen materiaal en zijn te leveren in diverse kleuren. Let op. Wanneer u nog goedhorend bent en volledige stilte wilt, dan is dit helaas niet mogelijk. Geluid is trilling en zelfs bij een volledig afgesloten gehoorgang tot ons binnenoor doordringen. Test wat u minimale nog hoort door de twee vingers zo in de gehoorgang te plaatsen zodat er geen geluid meer naar binnen komt. Wat u nu nogt hoort is wat u ook waarneemt met slaapdoppen. Is dit voldoende gedempt, dan zijn deze doppen zeer geschikt voor u.


Beschrijving


Deze slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaapdopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap


Beschikbaar materiaal

 

Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen.


Toepassing


Ze zijn zeer geschikt om mee te slapen en dempen voldoende om rustig te kunnen slapen. Om extra rust te ervaren tijdens het studeren, of tijdens andere momenten waar rust gewenst is.
 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van slaapdoppen
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 
 

Deze uitzonderlijk prettige slaapdoppen kosten 109,95,- per set.

Er zijn al slaapdoppen va 20,- per oor.

Referenties

Paula

"Het delen van deze ervaring vind ik de moeite waard voor iedereen die hoorapparaten heeft. Misschien is bij u ook inmiddels de acceptatie en berusting aanwezig dat er kennelijk geen betere oplossing is dan de ooit, bij aanschaf, ingevoerde instellingen door een vriendelijke medewerker van..."

Lees verder

Jan

'Hallo hier, Jan Boogert,'

Vanaf jonge leeftijd slechthorend, jaren tobbend met aanbieders in het segment, Drie voor de prijs van twee en twee halen één betalen, enz. enz, kortom de hoorberg beklimmen met vallen en opstaan,

Lees verder

Sonumaxx 2,4 Set Kinbeugel


De Sonumaxx 2.4 GHz kinbeugel set is een lichtgewichte, comfortabele koptelefoon waarmee u op een makkelijke manier de televisie weer kunt verstaan. Het volume van de televisie wordt zo ingesteld, dat de mensen in de omgeving dit goed kunnen verstaan. De kinbeugel is voorzien van een volumeregelaar waarmee u het geluid op uw gewenste sterkte kunt aanpassen. Tevens bevat de kinbeugel een ingbouwde microfoon.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht, service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.(tijdens Corona alleen op afspraak)


Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Lid van Stichting Audiciensregister
Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Lees meer
Accepteren