Maatregelen i.v.m. met het COVID-19 (Corona virus)

- Alle lopende afspraken worden opgeschort tot 6 april

- Het inloopspreekuur komt tot 6 april te vervallen

- Storingsgevallen kunnen gemeld worden en zullen hoge prioriteit krijgen

We danken iedereen voor hun begrip

SlaapdopjesSlapen in stilte


Een goede nachtrust  is goed voor iedereen. Helaas wordt die nachtrust vaak verstoord door lawaai of vreemde geluiden. U weet er wellicht alles van.


De holle slaapdopjes zijn zo veel mogelijk uitgehold om beter op één oor te kunnen slapen. Deze slaapdopjes zijn gemaakt van siliconen materiaal en zijn te leveren in diverse kleuren. Let op. Wanneer u nog goedhorend bent en volledige stilte wilt, dan is dit helaas niet mogelijk. Geluid is trilling en zelfs bij een volledig afgesloten gehoorgang tot ons binnenoor doordringen. Test wat u minimale nog hoort door de twee vingers zo in de gehoorgang te plaatsen zodat er geen geluid meer naar binnen komt. Wat u nu nogt hoort is wat u ook waarneemt met slaapdoppen. Is dit voldoende gedempt, dan zijn deze doppen zeer geschikt voor u.


Beschrijving


Deze slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaapdopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap


Beschikbaar materiaal

 

Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen.


Toepassing


Ze zijn zeer geschikt om mee te slapen en dempen voldoende om rustig te kunnen slapen. Om extra rust te ervaren tijdens het studeren, of tijdens andere momenten waar rust gewenst is.
 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van slaapdoppen
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 
 

Deze uitzonderlijk prettige slaapdoppen kosten 109,95,- per set.

Er zijn al slaapdoppen va 20,- per oor.

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Lid van: Collectief van zelfstandige audiciens
Lid van Stichting Audiciensregister

Openingstijden (tot 6 april gesloten)


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag     09:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag         geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

Route