Vergoedingen 2019


Bel ons: 0318-769024

Vergoedingen 2019Geplubliceerd: 31 januari 2019


Als u ons de afgelopen jaren heeft gevolgd dan zal onze veranderende visie u niet ontgaan zijn. Dat wij met u meedenken in de beste oplossing moge duidelijk zijn. Maar niet tegen elke prijs. Uw zorgverzekeraars heeft òòk het 'beste' met u voor, maar met welk belang in het achterhoofd? Natuurlijk om u zo min mogelijk te laten betalen,. . . .  Prachtig, Joepie de Poepie (zou ik ook denken), maar krijg je ook wat je wilt?


Keuze,


Er is keus genoeg, maar helaas bepaald het protocol nog steeds sinds 2013 wat er te kiezen valt.

Meer bijbetalen op iets beters mag nog steeds niet en vergoeding op het beste hoortoestel

is nog steeds 0%.


(Mits aantoonbaar dat iets uit het ziekenfondsstelsel niet help)


Wil je voor dat laatste in aanmerking komen, dan moet minstens een Audilogisch Centrum een advies afgeven dat zei vinden dat een ziekenfondshoortoestel niet voldoende is.
Vragen over dit onderwerp?

 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van      + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag  9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag       geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl