Vergoedingen 2018

Vanaf 12 november t/m 23 november zijn we intern aan het verbouwen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar spreek bij geen gehoor uw boodschap in. Voor calamiteiten zijn we uiteraard bereikbaar. Ons inloopspreekuur van 15:00uur t/m 16:00uur gaat gewoon door.

 

We gaan meer afgesloten werkruimte creëren zodat we nog meer ongestoord met u kunnen overleggen.

 

Bel ons: 0318-769024

Vergoedingen 2018

 

 

Geplubliceerd: 14 november 2017

 

De maat is vol! Ook voor komend jaar hebben we een groep zorgverzekeraars bedankt voor een contract. Wij passen om voor wurgprijzen onze diensten te moeten aanbieden en daarmee de zorg die we u willen bieden te zien verdwijnen door het doucheputje...

Het spijt ons dat het zo moet lopen maar we kunnen niet anders. Gelukkig hebben we de wet nog steeds mee: "Een ieder die een zorgpolis heeft, heeft recht op een vergoeding. U ook, ook bij ons!

 

 

Waarom deze rebelse houding?

 

Eerlijkheid staat voor mij in het hoogste vaandel en u verkondigen dat u het beste krijgt inclusief vergoeding van uw zorgverzekraar staat mij tegen. Voor het tarief welk een zorgverzerkeraar wenst dat zijn zorgverlener hun diensten verleend is het onmogelijk de kwaliteit te leveren welke nodig is voor goede hoorzorg. Ja, ik weet dat andere partijen Anders verkondigen en u geldSavers beloven. Iedere waar is naar z'n geld. Ze liegen niet, maar met een Fiat Panda kom ik niet plezierig aan met 5 personen in Zuid-Frankrijk inclusief tent. Daar is een betere auto,... (in dit geval), een beter hoortoestel voor nodig. De ANWB (stel in dit geval uw zorgverzeraar) vindt dit van niet. Minimaal adequaat is voldoende,...

 

 

Ons beleidt in 2018

 

Ook in 2018 zullen we iedereen de keuzevrijheid geven te beoordelen of een vergoedingshoortoestel of een niet-vergoedingshoortoestel al dan niet beter is.

 

Is er ook vergoeding mogelijk op een hooroplossing die niet in het lijstje van mijn verzekeraar voorkomt?

 

Absoluut! Dit is zelfs bij wet bepaald. Een zorgverzekeraar kan aan z'n zorgplicht worden gehouden indien aangetoont kan worden dat men niet is geholpen door de zorg die de verzekeraar biedt maar wel geboden kan worden buiten de zorgverzekeraar om.

 

 

 

Vragen over dit onderwerp?

 
 
 

| Rietberg Hoorzorg | Veenderweg 107 | 6713 AD | Ede Gld. | Tel: 0318-769024 |