Amsterdamse Vragenlijst


Bel ons: 0318-769024

Amsterdamse Vragen Lijst (AVL)Na het invullen van onderstaande Amsterdamse Vragen Lijst (AVL) krijgt u van ons per e-mail in welke hoorcategorie u zou worden ingedeeld. Om manipulatie van de lijst te voorkomen kan slecht de lijst één maal per e-mail adres worden ingevuld en beoordeeld worden. Ontvangen wij een tweede afwijkend ingevulde lijst vanaf hetzelfde e-mail adres dan zal de eerste uitslag doorslaggevend blijven.


Vul de lijst zo waarheidsgetrouw in, maar het is geen schoolrepetitie om zo goed mogelijk uit de bus te komen. Succes met het invullen en u ontvangt binnen 48h het antwoord per e-mail retour!

Versie voor hoorprotocol © 2013

Amsterdamse vragenlijst voor auditieve beperkingen ©

Ja
Nee
 
Ja
Nee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Alle rechten voorbehouden. Deze vragenlijst mag enkel gebruikt worden in het kader van het ZN hoorprotocol.

De vragenlijst is eigendom van de afdeling Audiologie, VU medisch centrum te Amsterdam.

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra versterking van      + 30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Over ons


Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogst in het vaandel!

Route

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden


Maandag                     13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag  9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag       geslotenElke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.


Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede


0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl