Wek- en Waarschuwingssystemen

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra verstreking van +30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

 

Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede

 

0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

 

Bel ons: 0318-769024

Wakker worden door het geluid van de wekker is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel slechthorenden en doven zijn hiervoor afhankelijk van technische hulpmiddelen. Denk daarnaast ook aan het signaleren van gevaar! Als een brandmelder niet gehoord kan worden is het een serieuze zaak hier iets aan te doen.

 

Het systeem wat hiervoor gebruikt wordt heet een wek- en waarschunigssysteem. Dit systeem is aangesloten op telefonie, deurbel en brandmelding. Voor gezinnen met jonge kinderen kan zelfs het gehuil van een baby gesignaleerd worden. Bij detectie van één van bovengenoemde situaties zal een trilschijf die aangesloten is op een wekker doormiddel van trillingen attenderen op een alarmering.

Wek- en waarschuwing

 

 

Vragen over dit hulpmiddel?

 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Over ons

 

Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogt in het vaandel!

Contact

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden

 

Maandag 13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag gesloten

 

 

Elke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.

 

 

Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.