TV- en Radio ondersteuning

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra verstreking van +30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

 

Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede

 

0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

 

Bel ons: 0318-769024

TV- en Radio ondersteuning

 

 

De meest bekende ondersteuning voor TV- en radio ondersteuning is de draadloze hoofdtelefoon. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid van de TV of radio direct en zonder verlies bij het gehoor komt.

 

De meeste gebruikte wijze van overdracht is via Infrarood (IR) of via frequentie modulatie (FM). Het nadeel van IR is dat het signaal niet door materie heen gaat waardoor het al hinderlijk wordt wanneer je bijvooreeld een krant leest of naar een andere ruimte loopt. Het voordeel van IR is dat het goedkoper is dan FM.

Het grote voordeel van FM is naast dat het signaal door muren en plafonds heen gaat en zo ook het geluid te beluisteren is in naast gelegen ruimen, het geluid vaak in stereo hoorbaar is. FM systemen zijn iets duurder

Sennheiser

Sennheiser RS4200 stereo draadloze kinbeugel

ReSound UniteWireless accessories Line upTV Streamer Mini Microphone Phone Clip + telefoon Clip PlusRemote controle 2White2nd generatie.

Systemen rechtstreeks op het hoortoestel

 

Bij alle hoortoestel fabrikanten kunnen bij hun huidige hoortoestellen aanvullende systemen gebruikt worden waardoor TV kijken en radio luisteren eenvoudiger wordt

 

Na de introductie van bluetooth in de hoortoestel industrie is deze ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Waar enkele jaren geleden het geluid nog mono was en vaak dingen om de nek gehangen moesten worden, is tegenwoordig de geluidskwaliteit in stereo en kan vaan volstaan worden met een simpel apparaatje die op het reverse geclipt kan worden.

TV Link II bundel van Phonak voor de nieuwste Venture lijn

TV Link II bundel van Phonak voor de nieuwste Venture serie

Vragen over deze hulpmiddelen?

 
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Over ons

 

Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogt in het vaandel!

Contact

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden

 

Maandag 13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag gesloten

 

 

Elke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.

 

 

Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.