Hoortoestellen

 

Bel ons: 0318-769024

Hoortoestellen

 

 

Hoortoestellen zijn in tal van uitvoeringte verkrijgen. Grofweg onderscheiden we ze in uitvoering van de plek waar ze gedragen worden. Dit is in het oor, ook wel IHO genaamd of achter het oor, ook wel AHO genaamd. Maar wat is nu het beste? Gaat u voor het cosmetisch aspect of kiest u voor bedieningsgemak of juist voor topprestaties?

 

Voorbeeld: U gaat een auto aanschaffen. Voordat u de keus definitief maakt dan heeft u uw 'verlanglijstje'vergeleken met wat de auto die u tijdens de proefrit gereden heeft. Topsnelheid, aantal zitplaatsen, rijcomfort, prijs. Alles moet op z'n plek vallen eer u de auto gaat aanschaffen. Op deze manier gaan we ook uw verlanglijst samenstellen en samen met u de juiste keus maken! Ja, de proefrit hoort erbij! Lees hiervoor ons plan van aanpak

Achter het oor gedragen

Dieper in gehoorgang gedragen

Voor in de gehoorgang gedragen

In tegenstelling tot onze collega (keten) aanbieders zijn wij niet verplicht ons te houden aan een opgelegd inkoopbeleid. Daardoor wordt u bij ons niet verplicht te kiezen uit hetgeen u aangeboden is. Wij hebben wél onze voorkeuren! Maar deze zijn niet gebaseerd op inkoopbeleid maar op mate van succes bij onze cliënten. Kortom, we gaan graag samen met u de uitdaging aan om tot de meest passende oplossing te komen!

 

Langer twijfelen is niet nodig, hak de knoop door en maak meteen nog een afspraak voor vrijblijvend advies

 
 
 
Graag wil ik een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.
Neem telefonisch contact met mij voor aanvullende informatie.
Ik wil een afspraak maken voor een hoortest en ben benieuwd naar de mogelijkheden.
 
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra verstreking van +30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

Over ons

 

 

Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogt in het vaandel!

Contact

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden

 

 

Maandag 13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag gesloten

 

 

Elke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.

 

 

Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.

Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede

 

0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl