Slaapdopjes

De FlashTEL Comfort 3 slechthorenden telefoon is een stijlvolle bureautelefoon met geweldige eigenschappen. Met de extra verstreking van +30dB zonder vervorming word verstaan weer gemakkelijk. Ook het instelbare spraak uitgangsvolume is voor mensen met een zachte spreekstem een fijne oplossing.

 

Adres

Veenderweg 107

6713 AD Ede

 

0318-769024

info@rietberghoorzorg.nl

 

Bel ons: 0318-769024

Slaapdopjes

 

 

Slapen in stilte

 

Een goede nachtrust is goed voor iedereen. Helaas wordt die nachtrust vaak verstoord door lawaai of vreemde geluiden. U weet er wellicht alles van.

 

De holle FORmaat slaapdopjes zijn zo veel mogelijk uitgehold om beter op één oor te kunnen slapen. Deze slaapdopjes zijn gemaakt van siliconen materiaal en zijn alleen te leveren in de transparante huidkleur. Elk geluid wordt zó gedempt dat u rustig kunt gaan slapen. Complete stilte is ook met het dragen van de Formaat-slaapdopjes niet mogelijk, omdat er altijd geluid via de schedel wordt waargenomen. Daarom wordt u wel wakker van de wekker of wanneer iemand u roept.

 

De FORmaat slaapdopjes zijn transparant van kleur en hol van binnen.

Door geen toevoeging van kleurstoffen is het materiaal sterker en scheurt het minder snel.

 

Beschrijving

 

Deze slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaapdopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap

 

Beschikbaar materiaal

Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen.

 

Toepassing

 

Ze zijn zeer geschikt om mee te slapen en dempen voldoende om rustig te kunnen slapen. Om extra rust te ervaren tijdens het studeren, of tijdens andere momenten waar rust gewenst is.

 

 

 

Deze uitzonderlijk prettige slaapdoppen kosten 90,- per set.

Er zijn al slaapdoppen va 15,- per oor.

 
 
Ik wil graag een afspraak maken voor het aanmeten van slaapdoppen
Neem contact met mij op voor nadere toelichting
 

Referenties

Maria

“Ik ben Maria (45) en draag al sinds mijn 13e hoortoestellen. Het is altijd weer lastig om een nieuw hoortoestel uit te zoeken, zeker als je nog actief in het leven staat, volop werkt en een…”

Lees verder

Hennie

“Hoi, mijn naam is Hennie ben al twee jaar in het bezit van twee hoortoestellen van Rietberg Veenderweg Ede. mijn gehoor werd de laatste jaren dusdanig minder…”

Lees verder

Over ons

 

Door onafhankelijkheid als zelfstandig audicien krijgt u bij ons altijd advies op maat. Persoonlijke aandacht , service en nazorg staat bij ons het hoogt in het vaandel!

Contact

Klik hier om uw route naar ons te bepalen. Rijdt voorzichtig en tot horens!

Openingstijden

 

Maandag 13:00 uur t/m 17:00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag 9:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag/Zondag gesloten

 

 

Elke werkdag tussen 15:00uur en 16:00uur

service spreekuur.

 

 

Het service spreekuur is voor storingen die niet kunnen wachten, kleine bijstellingen en andere kleine servicehandelingen.